Alla helgons dag

Idag blir jag glad av att prata med morfar på msn, och få höra att han och mormor ska dricka vin och äta räkor till kvällsmat. Känns fint på något vis.

Nu: Ut i natten!

Tenterad

Igår både tentades och tentafestades det för yours truly, och ja det var väl trevligt. Själva tentamen är kanske inte rätt att beskriva som trevlig, men jag hade bara panikångest på väg till Terra (som är salen man skriver tentorna i. passande namn huh?) och jag tror det var rätt frågor för min kunskap. Jag hade lite mer koll på sektoriell organisation av den kommunala förvaltningen än om hur planhushållningens utveckling i Sverige på 40-talet (eller när det nu var....). Nu är det bara 9 arbetsdagars (eller 14 dagars) nervös väntan på resultatet.

Men om tentan var okej var festen desto roligare. Det blev ingen röjfest (men jag har minst två festtillfällen till i veckan att ta igen det på) men en trevlig chill-fest med folk från klassen. Och Bert Stjärt såklart. Med Bert den siste oskulden på i bakgrunden kan ju ingen fest gå fel liksom ;) Får se vad det blir för skoj tema nästa tentafest...

Ska snart kila ner till skolan och påbörja nästa kurs: Marknadsekonomins grunder. Får väl se hur det går. Enligt rykten kuggade 70% av förra årets kursare på tentan, och just det ryktet känns inte direkt lovande. Får hoppas det är lika sant som det är lovande...

Läjnköööping och så väjdare

Oj, här var det dött må jag säga. Typiskt mig att vara helt kass på att hålla disciplinen. I och för sig kanske det inte bör ses som någon världskatastrof att inte hålla bloggdisciplinen, men ändå. Man behöver ju inte göra sig mer kass än man redan är.

Jag bor i alla fall i Linköping nu, och har hunnit med en hel massa kul sen jag kom hit i mitten på augusti. Började starkt med att bli av med plånboken, där jag hade precis allt; körkort, legitimation, bankkort osv. Det kändes, för att uttrycka det i milda ordalag, lite surt. Men det löste sig såklart strålande, och nu har jag tillochmed hunnit köpa en ny plånbok så jag slipper gå omkring med min vävda börs från dagis (som jag förövrigt också hunnit bli av med en gång. men återfått tack och lov).

Förrutom att bli av med plånboken (och cykeln. haha, vilken jävla stjärna man är!) har jag även blivit nollad (dvs. gått omkring i en rosa t-shirt i två veckor och lära känna min klasskamrater genom att festa med dem. typ.), gått på fulsittningar med inkluderat matkrig, spelat vinbrännboll, vrålat bort rösten till "Stad i ljus" (som enligt tradition är "sista låten" i Linköping) och druckit öl i enliterssejdlar. Ja. Och så pluggat lite också då förstås, men det hör ju inte hit ;)

Ska väl försöka få till någon sysselsättning som inte går ut på att supa eller plugga snart också, men än så länge känner jag mig fortfarande för nyinflyttad. Får se om jag hinner flytta härifrån innan jag får arslet ur...

Jaja, det var någon slags uppdatering i alla fall. Ett litet livstecken till de stackare som går in här och läser. Det är inte i närheten av allt jag har att säga, men mer kanske kommer. Om någon månad eller två :)

Puss!

Kents nya fina låt.