Leave me alone, Oronto Douglas!

En Oronto Douglas verkar jävligt benägen att få tag på mig. Sen en tid tillbaka har jag fått flera mail i veckan med rubriker som "Oronto want you to join ännuetthemsktkommunity.com" eller "Oronto added you as a friend". Nekade precis hans andra förfrågan på fejjan till exempel. Jag undrar lite vad han vill. Visst jag är en mycket trevlig typ som kan bjuda till både skratt och galendans. Men den här killen känner liksom inte mig och tar mer kontakt med mig än mina "vänner". Antingen är han bara knäpp, eller så är det här något slags övertalningskampanj för att snubben ska få ta över min mail adress (doronto...). Eller en kombination av de båda.

o.s.a ?

Är det bara jag som är omodern, eller är det helt okej att strunta i att svara på meddelanden (typ sms) så fort de inte innehåller någon fråga? Jag blir i alla fall rysligt irriterad på't.

Musica!

Okej.. vilken version är bäst?

Härligt poppiga The Ting Tings version


Eller sunkigt hiphopiga Öris & Ågren (Organism 12 med nytt namn typ)Svår fråga? Byt öron!

Sömnaktivitetstydare sökes:

Jag har börjat med en ny grej. På rätt kort tid (kan inte säga Hur kort, men 14 dar högst) har jag gjort denna grej två gånger, och jämför man med att jag aldrig gjort det förr är det extremt ofta. Vad den nya grejen är? Att, mitt i natten och i princip sovandes, ta ur sitt täcke ur påslakanet och sedan slänga det sistnämnda på golvet för att fortsätta sova med det kala täcket. Detta, så vitt jag vet, helt utan anledning. Sååå, någon som är bra på sömnaktivitetstydning och kan säga varför jag håller på såhär som ett annat mongo?  Alla tips mottages!

Sömnig...

Har precis spenderat 19 timmar (varav 15  i rad) på mitt älskade jobb. Känns gött att påbörja ett pass aptidigt och sen avsluta det ett dygn senare. Inte. Jag är just nu så trött så jag knappt vet vad jag heter. Jag är så trött att jag diggade med till Nicke och Nillas discodans klockan 05 i morse. INTE OKEJ! Nu sover vi istället. Och drömmer drömmar om en värld där även vikarier är värda sin dygnsvila...

Puss!!

Dagens tanke

Är det när man får höra saker som "jag hade behövt dig igår kväll, var alldeles svettig där nere. Du som är proffs hade ju kunnat åtgärda det." man borde överväga att sluta kalla sitt jobb för pungtorkning? Eller ska man asgarva åt det och njuta av tanken på att det ju inte är så långt kvar tills jag slutar vara proffs?

Jag gjorde det sistnämnda..

Snällotean.

Fyfan vilken hemsk artikel! Jag vet inte riktigt varför, men jag blev väldigt illa till mods av den. Meningarna "Däremot har hon ett följe som mer än gärna skulle ta på henne, och kanske framför allt hennes vältränade armar. Nämligen europeiska lesbiska kvinnor" får det att rysa i kroppen på mig av ovälbehag (jag vet, det är inget ord. men skitsamma). Tyvärr är jag inte tillräckligt bra på att uttrycka mina bitterfittqueerfeministheteronormhatar-åsikter för att fortsätta det här blogginlägget. Men ni kanske kan fantisera er fram till en briljant och övertygande fortsättning här? Bra det! Sen kan ni läsa boken Könskrig (som är helt sjukt bra!) och njuta av den. Eller så kan ni ta en runk och njuta av den. Det bestämmer ni själva. Så snäll är jag.

Puss!

Linköping vs. Lund (ja, jag är insnöad...)

Idag ska jag skicka in min universitetsanmälan (eller vare heter) har jag bestämt mig för. Hur själva anmälan ska se ut har jag dock inte bestämt mig för ännu. Men det kommer. Tur att jag jobbar kväll i morgon, så att min natt kan bli lång. Svårt val om man vill rädda världen eller rädda pubbeungar från sexualitetstvivel och skärsår. Men det kommer.

Puss!

IRCarN^

(01:00:49) (Ashzala) Denna kanalen dör alltid alldeles för tidigt på kvällen :( .
(01:00:51) (Ashzala) No fun :( .
(01:01:30) (gurrap) dorotean har ju lämnat oss.
(01:01:38) (gurrap) hon var ju bra på midnattssnusk annars


Hehehe.. jaa.. är ju trevligt att det märks lite skillnad när man inte är där. Trevligt eller skrämmande. Kan inte riktigt bestämma mig.

Vårens första bryggning!

Igår firade jag in våren genom att "brygga" för första gången i år. Det är alltså varken att gå upp eller ner i brygga, utan att sitta på en brygga. Gärna med öl och estetmänniskor som gör motorbåten (don't ask) mellan brösten på varandra. Som jag gjorde igår. Det var fint. Och svinkallt. Men ändå fint.  Det ledde dock till att jag var Jävligt nära på att tippa omkull igen när jag väl tvingat mig upp på sängkanten klockaan 06 i morse ;)

Unna mig

Fyfan vad trist att jag missade helgens antikmässa. Hade antagligen varit hur kung (eller drottning) som helst att gå där bland designklassiker efter designklassiker. Är ju sånt jag går i gång på liksom. Eller ja, går igång och går igång men ah... nästan iaf. Extra surt är det att jag missade den p.ga x antal timmars pungtorkning i ett alldeles för högt tempo. Älvsjö>Tunåsen liksom. Men vad gör man inte för de futtiga slantar jag faktiskt får för allt torkande? Får väl unna mig nåt fint (tänk berså) för de pengar jag tjänade just i helgen. Och känns det för pretto att kalla det unna sig kan jag ju hetsköpa det om inte annat. För sån är jag.

Konstpåsk

Åh, jag hade helt glömt bort det, men min kära mamma påminde mig. Snart är det ju dags för konst-påsk. Eller konst på väg som det också kallas. Det är så himla trevligt, åka runt med syrran och morran i Norduppland och kolla på skickliga konstnärer man nästan bor granne med. Jag längtar!

Våren osv...

ååh.. igår såg jag årest första krokusar. och snödroppar. blev helt glad i hjärtat. ja-a. sån mesfitta är jag. men det kan man väl få lov att vara ibland? och ja, jag måste skriva hela det här inlägget med enbart gemener nu eftersom det skulle se konstigt ut med en versal helt plötsligt. ifall ni undrar vad som tagit åt språkbegåvningen själv. i alla fall. våren. fan så härligt! sol och värme och ja.. vårblommor. så himla himla härligt. jag har släppt in våren på mitt rum också. lite vårinredning typ. vet inte hur bra det blir, men bättre i alla fall. var alldeles för mörkt innan, så jag tog bort gardiner och all mörket. tillförde lite gult och tada - en vårinredning. hahaha, mesfitta som sagt. (jävligt snygg ord föresten. mesfitta. kom på det alldeles själv faktiskt. känns skönt i munnen också (jaja, mesfittan känns bra i munnen, jag vet hur det låter. men vafan. sluta tänk så snuskigt nu!)).

IKEAs stora nyinvigning här i uppsala idag var ju också ganska söt. där stod de anställda och flaggade för oss köande kunder som bara ville in, in, in för att kunna bli underhållna av bröderna rongedal och kunna se ännu en uppsättning av bokhyllan billy. tjoho! dock gick deras gravlaxtallrik inte av för hackor, och jag sitter just nu och myser i skenet av deras blockljus och njuter av utsikten av en av deras växter i min fina Uppsala Ekeby kruka (okej. jag bröt gemenergrejen, men jag känner för mycket heder inför Uppsala Ekeby för att kunna skriva det utan versaler. och ja, det är helt sant. jag är en porslinsnörd). vårigt och bra typ. fattas bara någon fin assiett från typ Rörstrand (titta! igen! det blir varning på mig snart va?) att sätta ljusen i. just nu har jag dem på en av våra grågröntrista assietter. med tillhörande matrester eftersom jag "bara skulle testa" och sen lät det stå. jaja. det får bli i morgon då jag jobbar kort dag. då blir det veckans obligatoriska morföräldrarsbesök (obligatoriska för att jag vill alltså. inget tvång. alls. jag tänker inte ångra att jag umgicks för lite med de få fina släktingar jag har) och shopping på claes ohlssons. har givit upp hoppet om att hitta en tvättställning på second hand, och jag vill inte tumla när det finns så fina vårvindar att utnyttja.

och ja. angående det där ensamhetsinlägget igår så funderade jag ett tag på att vidareutveckla det. sen kom jag dock på bättre tankar och kommer således inte vidareutveckla ett dugg. det är sånt jag ältar med okända människor på internet. de är helt icke-dömmande, och man slipper skammen. asbra. och så slipper jag tunga ner mina  "riktiga" medmänniskor med min skit. asbra.

tack för mig. puss!