Ledigt....

Härmed lovar jag mig själv att aldrig igen ha ett jobb där jag hela tiden längtar efter att jag är ledig. Så har jag det nu, och det suger verkligen. Till och med när jag verkligen är ledig räknar jag dagar jag måste jobba tills jag är ledig Nästa gång. Helt sjukt. Just nu sitter jag och undrar varför i hela fridens namn jag valde att jobba hela sommaren. Jag kunde väl ha skitit i juli i alla fall? Typ gått omkring och semesterskrotat en hel månad istället. Fast jag vet ju att om jag väl hade gjort så hade jag funderat på varför i helvete jag inte tog jobb i juli också. Jag är aldrig nöjd. Vilken situation jag än befinner mig i, vill jag vara i någon annan. Men det är ett helt annat inlägg.... puss!

Onaniskola


Hahahaha, vem kan låta bli att älska Hanna Fridén när hon gör sånthär? Inte jag iaf!

sommar, sommar, sommar (eller: den mest orginella blogg-rubriken någonsin)

Det är varmt och så, men det är inte som att alla inte redan vet det. Så känns ovärt att skriva om. Har haft en sjukt stressig jobbhelg. I lördags var jag så slut så jag grät när jag kom hem, och igår slocknade jag klockan 18. Fast jag drömde att jag inte fick sova eftersom det var så mycket kvar att göra på jobbet. Det var allt annat än trevligt. Skönt då att ha en liten ledig dag såhär efter en sån helg. Inte för att man orkar vara speciellt aktivt med några trevligheter, men man slipper torka skit och försöka tvinga i ovilliga tanter lite mer att dricka så de inte torkar ur. Alltid något. Har iofs haft för mig trevligheter idag, i form av filtliggande i stadsparken. I sällskap av jordgubbar och syrran kunde det knappast varit bättre.

Äsch. nu tog skrivorken slut. Ni får njuta av en strip älsklings-Zelda istället. Helt sjukt bra. Längtar tills albumet kommer ut! Ska försöka ta mig till ica nu. Får se om det blir något mer än "kräm å mjölk" på menyn i veckan....


Bilden är tagen
härifrån.

Döden äro outgrundlig

Fint att MJ's död skapade (väst-)världssorg i typ två dygn. Sen kom skämt som "Michael Jackson har begärt att han ska återanvändas som plastpåse..på så sätt kan han fortfarande vara vit, av plast och farlig för barn..." tillbaka, och allt är som vanligt igen. Förrutom att några fler helt plötsligt Älskar Thriller.

Utkast: Lite poesi ...

Lite poesi såhär på Torsdags-kvällen:

Slidan regerar, Slidan är Kung!
Slidan är Könet utan Pung
Sluta tukta!
Lilla Muttan!
Låt pubeshåret växa frodigt
Du är kvinna. Det är modigt
Titta på henne noga och ofta
Du måste ta hand om din lilla kofta
Ställ dig själv i strålande ljus
Ta fram en spegel och titta på din mus
Du följer vägen över låret
Till diamanten bakom håret
Spegel spegel på väggen där
Säg vem den vackraste snippan är?
Din snippa vackrast i landet är
Slidan är snygg - platt eller bull
Slidan finns till för sin egen skull

Tyvärr inte en dikt jag skrivit. Men ändå. Den fantastiska poeten är istället Miss Universum. En ascool brud som gör lite allt möjligt i konst-väg. Hon har ett alter ego som heter Profesora också. Kolla upp 'na vetja!

Dagen efter...

Appropå nationaldag kan man ju inte låta bli att älska Alex Schulman ibland. Andra gånger är det jävligt lätt att låta bli att älska honom, men inte idag.


6/6Hoppas ni haft en lika fin "nationaldag" som jag. Och att ni skrattar lika gott som jag åt att Sverige förlorade :D Lägg ner VM nu också så kan vi kanske få en riktigt bra sommar :D