Fyfan

Jag gråter fan efter att ha läst det här.
Är så glad att jag föddes med hjärtat på rätt ställe!

Kommentarer
Postat av: Vladimir Ilyich Ulyanov

Forsokte posta detta pa hennes blogg men det gick inte. Du kan fa lasa detta istallet och sedan vidarebefordra. Har foljer:



Mitt i all valpropaganda sa missade jag alltsa det rent konkreta sjukdomstillstandet din mor befinner sig i. Vad klassas det som? Vad anser du bor vara behandlingsmetoden for detta? Vilka sjukdomstillstand ska klassas som arbetsfriskrivande? Raknar vi in depression och graharighet och allt annat som ar varre an detta sa maste alltsa halva befolkningen arbetsfriskrivas, och darmed forsorjas av den andra halvan som olyckligtvis inte ar sjukforklarad, ni vet, den som ser till att alla som behooover nagot i detta land ocksa far det, utan motprestation. Slavarna, kan vi kalla dem, om vi fortsatter pa temat "lingvistiska tonarsoverdrifter" som du initierade.



Valjer du att inte publicera denna kommentar ar du bade ohederlig och falsk, da din mor som jag sett det inte ar dod, och darmed ar kanslolaget inte sa pass laddat att jag av respektfulla skal inte behover halla mig undan fran att gora politik av detta, trots att du, hennes dotter, korde igang med megafonen forst.



Sadarja.

2010-09-18 @ 17:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback